torsdag 6 februari 2014

Livets berg- och dalbana samt några loppisfynd

Livet, ja vad ska man säga... Ibland går det uppåt och ibland går det neråt och ibland står det helt enkelt stilla. Hemma hos oss händer det mycket just nu, eller ja, iaf i våra liv och inte så mycket i själva bostaden. Så nu, när jag skulle behöva inspirationen och kreativiteten för att få tänka på annat är den som bortblåst - lika bortblåst som regelbundna uppdateringar här ;)

Men besök på secondhanden blir det iaf och här är några av de senaste veckornas fynd :)
Dom här snygga hyllorna har fått flyttat hem till oss. Om jag gissar rätt så är själva konsolen/trädekorationen handsnidad och hyllplanet är en stenplatta. Tycker dom är så snygga men vet inte vad dom ska få hänga, hoppas att dom snart hittar en vägg att pryda! 


Mannen brukar allt som oftast vara anträffbar på sin mobil, men dagen jag sprang på det här bordet så var han så klart på utbildning... Så istället för att ha chansen på att svara på den ställda inköpsfrågan fick han helt enkelt veta att han hade en leverans att hämta ;) Stolar, som är något vi har lite halvdåligt med här hemma, blev det också några av. Nu väntar bara dessa på att få nytt tyg på sitsen. Då ska ni få se finare bilder på möblemanget än den gryniga mobilbilden ovan ;)

Torsdag och snart helg, jag längtar!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar